نیلینگ No Further a Mystery
نیلینگ No Further a Mystery
Blog Article
در این حالت، هنگامی که نیروهای درون سیستم بیشتر از مقاومت مجاز (در تمام یا قسمتی از سیستم) میشود، گسیختگی رخ میدهد.
گروه مهندسی سانا پی، با ارائه خدمات مهندسی مطابق با بهروزترین استانداردها و روشهای اجرایی، از پیشرفتهترین تجهیزات استفاده مینماید.
فشارهای بیشتر میتواند تغییر در بافت خاک و وقوع نشستهای احتمالی در سازههای مجاور را به همراه داشته باشد.
انتخاب دقیق تجهیزات و امکانات در فرآیند سیستم میخ کوبی از اهمیت بسیاری برخوردار است. در ادامه، به معرفی برخی از این دستگاهها و تجهیزات میپردازیم:
این نوع خاکها معمولا برای سازههای نگهبان نیلینگ مناسب هستند، چرا که معمولا متراکم بوده، خوب دانهبندی شده و همراه با میزان محدودی ریزدانه هستند.
در مرحله پایانی و بعد از اجرای کامل مراحل قبلی با استفاده از دوغاب سیمان، یک لایه مش، بتن پاشی و شاتکریت یک لایه روکش دائمی اجرا میشود. این لایه از ضخامت کمی برخوردار بوده و به این دلیل اجرا میشود که از فرسایش خاک جلوگیری شده و سطح مناسبی برای ساختوسازهای بعدی ایجاد شود.
پایداری سیستم میخ گذاری شده معمولا توسط یک مدل دو ناحیهای بررسی میشود؛ بدین صورت که فرض میشود ناحیهای از خاک به طور کامل از ناحیه دیگر جدا شده است.
در حال حاضر اجرای نیلینگ بسیار مرسوم هست و چالش خاصی به جز اخذ رضایت از همسایه ندارد.
این زمانبندی برای مشخص شدن صحتوسقم فرضیات در مورد چسبندگی دوغاب و خاک نیلینگ چیست صورت گرفته و با انجام آزمایشها، صحت سنجی و بازنگری پارامترها و محاسبات مربوطه انجام میشود.
در روش نیلینگ میخها غالباً در کشش عمل می کنند ولی در شرایط خاصی، عملکرد خمشی و برشی آنها نیز در نظر گرفته می شود.
انتهای بیرونی میخ فولادی است که رزوه شده و در بیرون از دیواره خاکی گود قرار میگیرد.
بنابراین، امکان پایداری آنها به صورت قائم یا نزدیک به قائم بسیار کم و مشکل است.
چنانچه وضعیت خاک به لحاظ استحکام مناسب بوده و شرایط آب زیر سطحی نیز مساعد باشد می توان اجرای دیوار را نیز به صورت مرحله به مرحله همزمان با اجرای طبقات از بالا به پایین انجام داد.
در سالهای اخیر، نیلینگ در کارهای عمرانی گوناگونی مانند ساخت بزرگراهها، گودبرداریها و تراشهای خطوط راهآهن مورداستفاده قرار گرفته است.